Just nu har vi driftstörningar på webbplatsen. Om du upplever problem när du besöker vår webbplats kan du stänga webbläsaren och försöka igen.

Greppa logotyp

Modulkurs om integrerat växtskydd 13I

Datum: 15 oktober 2019
Plats: Hotell Högland Nässjö
Tid: kl. 9.30 fika, programmet börjar 10.00 och pågår till kl. 16.30
Sista dag för anmälan: 30 september

Syftet med kursen är att ge dig som arbetar med rådgivning om integrerat växtskydd grundläggande kunskaper om rådgivningen. Vi diskuterar och berättar om hur du utför rådgivningen, vad man kan göra för att motverka resistens, hur du kan arbeta med förebyggande åtgärder, tillgång till ny teknik och risker för smitto- och ogrässpridning vid maskinsamverkan.

Kursprogram för dagen finns i länken.PDF

Lunch och fika kostar 260 kr och det betalar du till hotellet. Denna kostnad måste du eventuellt betala om du avbokar efter den 30 september som är sista dag för anmälan.

Har du frågor om kursen kontakta:
Alf Djurberg på e-post alf.djurberg@jordbruksverket.se eller ring 036-15 65 28.Jag förstår att jag ska betala 260 kr för maten direkt på plats till hotellet eftersom jag har anmält mig till kursen. Om du får förhinder kommer du eventuellt att faktureras denna kostnad istället.  * (obligatorisk)
Jag förstår att jag ska betala 260 kr för maten direkt på plats till hotellet eftersom jag har anmält mig till kursen. Om du får förhinder kommer du eventuellt att faktureras denna kostnad istället.


Godkännande av hantering av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av hantering av personuppgifter

Jag godkänner att bilder tagna på mig vid kurstillfället får användas i ickekommersiella syften inom Greppa Näringen. Bilderna kommer inte att säljas vidare eller användas utanför Greppa Näringen. * (obligatorisk)
Jag godkänner att bilder tagna på mig vid kurstillfället får användas i ickekommersiella syften inom Greppa Näringen. Bilderna kommer inte att säljas vidare eller användas utanför Greppa Näringen.