Just nu har vi driftstörningar på webbplatsen. Om du upplever problem när du besöker vår webbplats kan du stänga webbläsaren och försöka igen.

Greppa logotyp

Besök oss på sommarens mässor!

Sommaren är här och Greppa Näringen kommer närvara på flera håll i landet. Kom och prata med oss i projektledningen, våra rådgivare, LRF och personer från länsstyrelser som arbetar med Greppa Näringen.

Närmast deltar vi på Borgeby Fältdagar utanför Lund 26-27 juni. Du hittar oss i monter M42-44 tillsammans med Jordbruksverket. I år lyfter vi särskilt rådgivningarna som handlar om dränering och underhåll av diken. Greppa Näringen deltar även i den populära Gropen där du bland annat kan se kalkfilterdiken. 

Läs mer om Borgeby fältdagar  

3-4 juli är det dags för Brunnby lantbrukardagar i närheten av Västerås. Där hittar du Greppa Näringen på Markvårdscentrum, där du också kan titta på effekterna av markpackning i gropen. På samma ställe hittar du en demonstration om underhåll av diken och täckdikning.

Läs mer om Brunnby Lantbrukardagar 

För andra året i rad arrangeras Öjeby lantbruksmässa i Piteå den 21-22 augusti. Besök länsstyrelsens monter om du vill veta mer om Greppa Näringens rådgivning.

Läs mer om Öjeby lantbruksmässa


Senast uppdaterad: 25 juni 2019