Greppa logotyp

Greppa Näringens grundkurs Jordbruket och klimatet

30 september - 1 oktober 2020 Hotell Högland, Nässjö

Den 30 september håller programmet på mellan kl. 9.30-16.45, kaffe finns från kl. 9 och du kan välja att äta middag på kvällen. Övernattning bokar du på egen hand. Den 1 oktober har vi program mellan kl. 8.15-16.00.

Sista dag för anmälan är den 2020-09-15.

Ta tillfället att lyssna på några av Sveriges främsta forskare inom området jordbruk och klimat! Som rådgivare i Greppa Näringen behöver du kunna diskutera klimat med dina kunder eftersom klimat ska gå som en röd tråd i Greppa Näringens rådgivning. Kursen vänder sig till alla rådgivare inom Greppa Näringen.

För dig som vill bli klimatrådgivare inom Greppa Näringen är grundkursen ”Jordbruket och klimatet” en första obligatorisk deletapp.

För att bli godkänd klimatrådgivare förväntas du:

  • Gå grundkursen ”Jordbruket och klimatet”
  • Gå modulkursen ”Klimatkollen”
  • Behärska och kunna tolka resultat i klimatberäkningsverktyget VERA:
    - utbildning distans. En kurs du gör helt på egen hand när du har möjlighet.
    - godkänd beräkning egen gård

Målgrupp för kursen
Kursen riktar sig främst till rådgivare inom Greppa Näringen som arbetar med klimatrådgivning eller vill bli godkända klimatrådgivare. Andra är välkomna i mån av plats.

Övrig information
Kursen är gratis, men deltagarna betalar själva för lunch och fika. Lunch under de två dagarna kostar sammanlagt 340 kr exkl. moms. Under dag 1 finns möjlighet att delta på en gemensam middag på kvällen. Middagen består av en tvårätterssupé samt kaffe och kaka och kostar 235 kr. exkl. moms och dryck. Faktura skickas ut efter sista dag för anmälan.

Du bokar boende på egen hand och bokning av rum kan görs direkt till Hotell Högland, tel: 0380-13100, e-post: info@hogland.se.

Har du frågor om kursen eller om anmälan?
Kontakta Lis Eriksson på e-post lis.eriksson@jordbruksverket.se eller ring 036-15 61 33.

Anmäl dig till kursen och välj ett matalternativ nedan. * (obligatorisk)
Anmäl dig till kursen och välj ett matalternativ nedan.
På vår webbplats kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, http://greppa.nu/om-greppa/om-webbplatsen/sa-behandlar-vi-dina-personuppgifter.html.
Jag godkänner att jag hamnar på bild som Greppa Näringen får använda på webbplatsen och i utskick. Greppa Näringen får inte sprida eller sälja bilderna vidare. * (obligatorisk)
Jag godkänner att jag hamnar på bild som Greppa Näringen får använda på webbplatsen och i utskick. Greppa Näringen får inte sprida eller sälja bilderna vidare.Godkännande av hantering av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av hantering av personuppgifter