Greppa logotyp

Kurs om Odlingsperspektiv

Datum: 15 september 2020
Plats: Skype
Tid: kl. 13.00-14.00
Sista dag för anmälan: 11 september 2020

Syftet med kursen är att du som arbetar med rådgivningen Mullhalt och bördighet, 12B, lär dig hur beräkningsverktyget Odlingsperspektiv fungerar.

I programmet räknar du framför allt hur åtgärder som gynnar markens bördighet påverkar gårdens ekonomi och mullhalt, både på kort och lång sikt.

Genomgången den 15 september är i direktsändning. Du kan också ta del av hur du jobbar i Odlingsperspektiv genom att titta på den inspelade genomgången av Odlingsperspektiv i länken (kommer uppdateras så snart inspelningen är klar).

Någon dag före kursen får du länk till Skype som du kopplar upp dig med. Stäng gärna av din mikrofon om du inte vill säga något.

Har du frågor om kursen kontakta:
Emma Hjelm, e-post: emma.hjelm@jordbruksverket.se eller tel. 036-15 84 21.

Text


Kursen kommer eventuellt spelas in och publiceras på webbplatsen för rådgivare. Godkänner du att den spelas in? Vi kan välja om vi vill ta med allt, ta bort meddelanden eller bara ta med presentationen.  * (obligatorisk)
Kursen kommer eventuellt spelas in och publiceras på webbplatsen för rådgivare. Godkänner du att den spelas in? Vi kan välja om vi vill ta med allt, ta bort meddelanden eller bara ta med presentationen.Godkännande av hantering av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av hantering av personuppgifter