Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Från tanke till handling

Under pandemin har det blivit vardag med digital rådgivning, digitala gruppaktiviteter och kurser. Men hur kan vi bli bättre?
Detta är den tredje föreläsningen i serien ”Lyckas med digital rådgivning” under hösten 2021.

Vi genomför allt oftare rådgivning, fortbildning och gruppaktiviteter på distans och vi har nog alla provat på någon form av e-learning. Häng med oss under hösten i att utveckla din egen digitala kompetens vid fyra föreläsningar och hjälp till att utveckla vår gemensamma digitala verksamhet pedagogiskt.

När: 16 november 9.00 - 10.00

Var: Zoom, du får en länk till mötet i ett separat utskick

Anmäl dig senast den 12 november i formuläret nedan.

Innehåll

Målgruppanpassning och rådgivningens roll i beteendeförändring. Från tanke/insikt till handling; vilken potential finns i ny digital teknik? Föreläsningen tar ca 45 minuter och följs av 15 minuter diskussion med möjlighet att ställa frågor till föreläsarna.

Föreläsaren Magnus Ljung kommer från SLU RådNu, Institutionen för Individ och samhälle i Skara och har mångårig erfarenhet av att utveckla digitala metoder för kompetensutveckling. SLU RådNu bedriver forskning och praktiskt utvecklingsarbete inom området.

Under hösten 2021 håller vi fyra föreläsningar samt två workshops. Anmäla dig till respektive tillfälle via länkarna nedan.


DatumInnehåll
30 septemberFöreläsning 1: Vad kan vi lära från distanspedagogikens utveckling?
21 oktoberFöreläsning 2: Att lyckas med digitalt lärande
16 novemberFöreläsning 3: Från tanke till handling
1 decemberWorkshop 1: Att lyckas med rådgivning på distans för dig som jobbar med rådgivning till lantbrukare inom EU:s landsbygdsprogram.
14 decemberWorkshop 2: Att lyckas med rådgivning på distans; för dig som upphandlar kompetensutveckling och arbetar på länsstyrelsen eller Jordbruksverket med Greppa Näringen. Separat inbjudan, kontakta anna.hagerberg@jordbruksverket.se om du är intresserad.
18 januari 2022Föreläsning 4: Lyckas med digital kompetensutveckling till lantbrukare 


Har du frågor

Kontakta Anna Hagerberg på e-post anna.hagerberg@jordbruksverket.se eller ring 036-15 51 31 om du har frågor om kursen eller anmälan.