Greppa logotyp

Vill du skriva för Greppa Näringen?

Del av en kvinna syns som sitter framför en bärbar dator med händer som skriver på tangentbord.

Foto: Pixabay

Är du intresserad av miljö- och klimatfrågor i lantbruket? Har du erfarenhet av att skriva artiklar? Nu upphandlar Greppa Näringen skribenter till nyhetsbrevet. Lämna anbud senast 13 augusti.

Som skribent för Greppa Näringen får du möjlighet att skriva om det senaste som händer inom miljö- och klimatforskning med mera. Som mest levererar du ungefär en artikel i veckan.

Du kan också bli anlitad till att göra reportage eller skriva texter till medlems­brev, verksamhetsberättelser och andra publikationer inom Greppa Näringen.

Anbudet gäller för ett år med möjlighet till förlängning i ytterligare max tre år, med ett år i taget.

Van att skriva

Vi söker dig som har utbildning inom lantbruksområdet såsom agronom, hortonom, lantmästare eller liknande. Du ska också ha erfarenhet av att skriva artiklar och få dem publicerade.

Skaffa konto hos Visma tendsign

Upphandlingen hittar du på Visma Tendsigns webbplats. Om det är första gången du går in på deras webbplats klickar du på länken ”Skapa gratiskonto” för att kunna logga in. Sök sedan på Greppa Näringen.

Alla frågor, både skriftliga och muntliga, om upphandlingen besvaras via Tendsign och anbuden ska även lämnas där. Det är viktigt så att alla har samma chans att se både fråga och svar.

Vi ser fram emot ditt anbud om du vill bli en av våra skribenter, senast den 13 augusti 2018.

Senast uppdaterad: 14 september 2018