Greppa logotyp

Klimatrådgivning - kurser och underlag

Just nu får vi många frågor om klimat från blivande och väl etablerade rådgivare vilket vi tycker är roligt.

Efterfrågan på klimatrådgivning och klimatrådgivare har ökat mycket de senaste månaderna vilket vi tycker är väldigt bra. Det är inte bara inom Greppa Näringen utan även inom andra projekt som intresset har ökat.

Vi kommer därför att genomföra Greppa Näringens grundkurs Jordbruket och klimatet redan i år, vilket är ett år tidigare än planerat. Kursen kommer erbjudas den 30 september - 1 oktober 2020 på Hotell Högland i Nässjö.
Information och möjlighet att anmäla sig till kursen kommer snart ut på denna sida.

Vi kommer också att genomföra modulkursen klimatkollen i år vilket också är tidigare än planerat. Mera information hittar du senare i denna länk.

Distanskursen Klimatkollen i Vera kan du anmäla dig till och gå när som helst.

Eftersom det är många som vill ha hjälp med sina klimatberäkningar i Vera just nu måste vi i supporten prioritera klimatrådgivare och de rådgivare som tidigare har gått klimatkurserna. Prioriteringen gäller också för rättning av kursen Beräkning av egen gård i klimatkollen.

Titta i första hand i dokumentationen som finns och ta gärna hjälp av den och se om du kan få svar på dina frågor innan du kontaktar oss då vi kan ha svårt att hjälpa alla med kort varsel.

Senast uppdaterad: 18 augusti 2021