Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

God Jul och Gott Nytt År önskar Greppa Näringen

Stina Olofsson, projektledare för Greppa Näringen, skickar med en julhälsning.

Jag har varit med i Greppa Näringens ledning sedan starten, ganska svårt att förstå att 21 år går så fort. Så inspirerande, utmanande och roligt det har varit! Nästa år lämnar jag ledaruppdraget vidare, men stannar kvar i Greppa-gänget även under nästa vår. Det blir Emma Hjelm som tar över som projektledare, officiellt den 1 februari. Emma och jag har jobbat mycket tillsammans med de flesta arbetsuppgifterna under detta år, så jag känner mig mycket trygg med att det blir en bra övergång!

Vi hoppas att du får tid till lugn och återhämtning under julledigheten. Så tar vi nya friska tag under 2023.

Hälsningar Stina Olofsson

Senast uppdaterad: 21 december 2022