Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Om webbplatsen

Greppa Näringens webbplats greppa.nu/adm är en viktig kanal för att ge våra rådgivare den information och service de behöver för att utföra sitt uppdrag.

Webbläsare

Vi rekommenderar dig att använda senaste versionen av din webbläsare. Har du en äldre version kan det vara svårt att utnyttja funktionerna vi erbjuder på vår webbplats.

En webbplats för våra rådgivare

Syftet med webbplatsen är att göra vardagen enklare för dig som är rådgivare i Greppa Näringen. Den ger möjlighet att hitta informationen du söker och utföra dina ärenden på de tider som passar dig och att kontakta oss i Greppa Näringen.

Responsiv design

Greppa.nu/adm har en responsiv, följsam, design. Du ser exakt samma webbplats och innehåll. Skillnaden är att designen ser annorlunda ut om du använder en dator, mobil eller pekplatta. Till exempel hittar du menyer längst upp till vänster i mobilen medan du hittar dem till vänster i din dator.

Hitta på webbplatsen

För att hitta det du söker navigerar du med hjälp av ingångar i sidhuvudet, i filtreringar och menyer på vänstersidan när du surfar på dator. När du surfar i mobilen är menyn längs upp till vänster i fönstret. På startsidan hittar du även snabbingångar till de sidor våra rådgivare behöver i sitt arbete. I sidfoten finns övriga länkar.

Sökmotorn

På den nya webbplatsen hittar du också en sökfunktion som gör det lättare för dig att hitta rätt information. När du söker i sökrutan får du sökordsförslag och en uppdelning av sökträffar på flera sidor. Sökmotorn uppdateras kontinuerligt och så fort vi har publicerat en sida kan du söka efter den. Sökresultatet ser du under sökfältet.

För varje träff ditt sök får presenteras som standard en ikon, sammanfattning och senast ändrad. Sökordet du har valt markeras med fet stil i dina sökträffar som sorteras efter poäng och relevans. 

Anpassning teckenstorlek

Vid en dator kan du lätt anpassa teckenstorlek på sidorna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner ctrl-tangenten och snurra hjulet på din datormus. Du kan också använda ctrl-tangenten tillsammans med + eller -. På en Mac använder du cmd-tangenten tillsammans med + eller -.

Analys och cookies

Läs om cookies och analys vi gör av dina besök på webbplatsen.


Senast uppdaterad: 17 januari 2023