Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

För rådgivare

På dessa sidor hittar du som är rådgivare i Greppa Näringen information som ska vara till hjälp för dig när du utför rådgivningar. Här finns goda råd på vägen, kunskapsbanken med fördjupningsmaterial, kontaktuppgifter till rådgivnings­experter och du kan beställa profilprodukter.

För dig som är ny rådgivare

Som ny rådgivare ska du anmäla dig genom fylla i en särskild blankett. Det är viktigt att du ständigt håller dig uppdaterad med de senaste kunskaperna. Du ska vara omtänksam, ansvarsfull och ha ett långsiktigt förhållningssätt. Du ska även vara lyhörd och lyssna på lantbrukaren och samtidigt inspirera och skapa engagemang.

Beställ profilprodukter

På denna sida beställer du profilprodukter och kläder för marknads­föring av Greppa Näringen. Fyll i och skicka in beställnings­formuläret på sidan.

Skrivråd Greppa Näringen

När du skriver för webben eller tar fram underlag ska du alltid utgå från användarnas behov av att få hjälp och svar på sina frågor. Det är viktigt med enhetlighet, att vi alla i Greppa Näringen följer samma riktlinjer för att texter vi skriver, webben och varumärket som helhet ska vara tydligt för mottagaren och en positiv upplevelse. 

Senast uppdaterad: 02 juli 2021