Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Prenumerera på Greppa Näringens nyhetsbrev

På denna sida väljer du vilka nyhetsbrev hos Greppa Näringen du vill ha i din e-postlåda. När du väljer att prenumerera på ett nyhetsbrev ingår du ett avtal med oss där du ger oss rätt att behandla dina person­uppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Nyhetsbrev du kan prenumerera på

Nyheter 

I detta nyhetsbrev får du de senaste lantbruksrelaterade nyheterna inom miljö och klimat med artiklar som fördjupar. Greppa Näringens nyheter publiceras på vår webbplats för lantbrukare greppa.nu två gånger i veckan – tisdagar och fredagar – och vi skickar ut dessa i nyhetsbreven samma dag.

Projektnytt – Nytt från Greppa Näringen

I detta nyhetsbrev får du veta mer om vad som är nytt, övergripande information om stora eller nya händelser i projektet Greppa Näringen.  

Rådgivarnytt 

Genom vårt nyhetsbrev Rådgivarnytt får du information om kurser, rådgivningsunderlag och mycket annat som är intressant för dig som rådgivare.

Säsongsnytt

I dessa nyhetsbrev får du under säsong i olika delar av landet information om hur du bäst bestämmer gödselgivan. Säsongsnytt finns för fem olika regioner och du kan prenumerera på alla våra säsongsnytt eller bara välja de du är intresserad av.

Under säsong är vi ute i fält och följer markens kväveleverans. På så sätt får du regelbunden rapportering om hur mycket kväve som tagits upp av grödan fram till vetets axgång. I våra säsongsnytt får du också annan information som hjälper dig att avgöra gödselgivan.

Vi skickar ut separata rapporter från fem regioner:

  • Syd = Skåne län
  • Öst = Kalmar, Östergötlands, Södermanlands och Örebro län
  • Väst = Västra Götalands län
  • Mitt = Uppsala och Västmanlands län
  • Norr = Här gör vi inga mätningar, men skickar vid behov ut relevant information för de norra länen om växtnäringsfrågor.  

Dina personuppgifter

När du väljer att prenumerera på ett nyhetsbrev ingår du ett avtal med Greppa Näringen där du ger oss rätt att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

För att få Greppa Näringens nyhetsbrev måste du uppge ditt namn och din e-postadress. Vi kommer inte att använda dessa uppgifter i något annat syfte än till att skicka ut våra nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Information om hur du gör detta finns i nyhetsbrevet.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår webbplats på greppa.nu.

Prenumerera

Välj i formuläret om du vill prenumerera på ett eller flera av Greppa Näringens nyhetsbrev.

Lists


Säga upp prenumeration

Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration. Information om hur du gör finns i länk i sidhuvudet på nyhetsbreven du får.

Senast uppdaterad: 02 juni 2023