Greppa logotyp

Tuve Lundström

Rådgivningsexpert för planering och skötsel av våtmarker

Tuve Lundström heter jag och är rådgivningsexpert för Greppa när det gäller våtmarker. Jag arbetar på Naturvårdsingenjörerna AB i Hässleholm. Jag har arbetat med våtmarker sen 1998 och med Greppa sen år 2001. Framförallt handlar det om nyanläggning av våtmarker men även om restaurering och skötsel av befintliga våtmarker.

När det gäller våtmarker arbetar jag med allt från rådgivning, projektering och utformning till anläggning och skötsel av färdiga våtmarker.

Att våtmarkerna har en mycket viktig funktion att fylla tror jag alla vet. Att motivera, förklara och skapa förståelse och intresse för att anlägga våtmarker är en viktig uppgift som vi har som Greppa rådgivare. Det finns ett stort behov och ett stort intresse bland lantbrukare och markägare att anlägga våtmarker. Där är vi rådgivare viktiga nycklar till att projekten blir verklighet och vår rådgivning kan vara avgörande till att våga ta steget att anlägga en våtmark. Att arbeta med våtmarker är ofta ganska komplext med många olika ingredienser allt från juridiska delar till de rent anläggningstekniska delarna. Har du frågor får du gärna maila eller ringa mig så skall jag hjälpa dig så långt jag kan.

Information

Aktuell som

Rådgivningsexpert för planering och skötsel av våtmarker

Företag

Naturvårdsingenjörerna AB

Kontakt

0451-74 88 02

Senast uppdaterad: 09 september 2021