Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Om Greppa forum

Greppa forum är platsen där du som rådgivare i Greppa Näringen kan ställa frågor eller diskutera ämnen som kan dyka upp i samband med att du utför rådgivning inom just Greppa näringen.

Som rådgivare i Greppa Näringen är du en del i ett team och tillsammans ger vi lantbrukarna möjlihet till kostnadsfri rådgivning med ett helhetspersktiv. Med Greppa forum får du möjlghet att skapa kontakter och ställa frågor till andra erfarna rådgivare eller till ansvariga för respektive rådgivningsmodul. Dela också gärna med dig av tips som andra rådgivare kan ha nytta av. När något nytt underlagsmaterial är framtaget och publicerat så kommer ansvarig för den rådgivningsmodulen att lägga upp information om det i forumet.

Ambitionen är att Greppa forum ska bli en plats som du kan ha nytta av i rådgivningen och bidra till att du känner dig som en del i teamet Greppa Näringen. För att det ska bli ett levande forum med mycket dialog behöver vi alla hjälpas åt.

Att tänka på

Det är viktigt att informationen som läggs i forumet inte innehåller personuppgifter eller beskrivningar som gör att det går att identifiera en viss lantbrukare. Webbansvarig har rätt att gå in och redigera inlägg som innehåller personuppgifter eller på annat sätt olämpliga texter.


Senast uppdaterad: 08 maj 2023