Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Enkät från SLU om markstrukturutbildning

Du som rådgivare inom Greppa Näringen har ju erfarenhet av rådgivning inom växtodling hos jordbruks- och trädgårdsföretagare. Därför tror SLU att din insikt och expertis kan vara ovärderlig för ett viktigt kommunikationsprojekt som de för närvarande driver vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Örjan Berglund och Kerstin Berglund, arbetar i ett Formas-finansierat projekt där de utvecklar utbildningsmoduler fokuserade på markstruktur. Greppa Näringen deltar i referensgruppen (genom Anna Bjuréus). En del av detta projekt är markvårdsappen "Hur Mår Min Jord?", som Jordbruksverket har utvecklat i samarbete med SLU. Läs mer om appen i en SLU-nyhet.

För att skräddarsy dessa utbildningsmoduler till olika målgrupper, till exempel er rådgivare, lantbrukare, naturbruksgymnasier och myndigheter, så är SLU i behov av att samla in data om olika behov och möjligheter. Det är här du som jordbruks- eller trädgårdsrådgivare kommer in i bilden.

Skulle du kunna ta några minuter (cirka 5) för att fylla i en kort enkät? Din medverkan skulle vara oerhört värdefull och hjälpa SLU att utforma en utbildning som är så relevant och effektiv som möjligt.

Tack på förhand för din tid och ditt engagemang. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Örjan Berglund.

Senast uppdaterad: 10 november 2023