Greppa logotyp

Vi bygger om GNW-adm

Under 2023 kommer vi bygga ett nytt GNW-adm och är därför redan nu i full gång med att fundera på vilka funktioner som ska finnas med och hur det ska se ut. Och vi vill såklart gärna ha din hjälp!

Att registrera rådgivning i nya GNW-adm

Ta chansen och rösta på hur du vill att registreringen av rådgivning ska se ut framöver. Vi har tagit fram två alternativ och du kan titta på dem genom att klicka fram dem nedan. Du kan förstora bilden genom att klicka på den. Bocka sedan i om du föredrar alternativ 1, alternativ 2 eller om du har någon annan tredje idé.

I alterantiv ett fyller du i en del och klickar på Nästa för att öppna upp nästa del av registreringen. Du ser var du är och vilka steg som är kvar utifrån vilket steg som är utfällt och aktivt.

Alternativ 1

I alternativ två fyller du i en del och klickar på Nästa för att komma till en ny sida där du fyller i ytterligare information. Du ser till höger var i processen du är och vilka steg som är kvar.

Alternativ 2
Rösta på det alternativ du föredrar.
Rösta på det alternativ du föredrar.
Att filtrera fram lantbrukare

I nya GNW-adm tänker vi oss att det ska vara lättare att hitta lantbrukare som passar för en specifik rådgivning. Därför skissar vi nu på en filterfunktion men vi behöver hjälp med vilka olika filter som kan vara relevanta. Fäll ner förslaget på skiss nedan och bocka sedan i vilka filter du skulle ha nytta av, eller skriv egna förslag i fritextefältet.

Förslag på filter
Förslag på filter
Välj ett eller flera

Tyck till om andra delar i GNW-adm

Här har du möjlighet att tycka om GNW-adm i största allmänhet. Skriv ner vad du tycker är bra och vad du saknar.
Under 2023 kommer vi behöva hjälp med att testa nya GNW-adm. Vi vill ju att det nya ska kännas relevant och användningsbart. Varje test kommer ta ungefär en timme och ske över Skype eller Zoom.
Är det dags att byta namn på GNW-adm?
Är det dags att byta namn på GNW-adm?
Vill du kontakta oss direkt kan du alltid skicka ett mail till gnwadm@jordbruksverket.se.

Senast uppdaterad: 07 november 2022