Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.
Greppa för rådgivare logotyp, länk till startsidan.

Greppa Näringens Introduktionskurs 2024

Välkommen till årets introduktionskurs för nya rådgivare i Greppa Näringen!

När: kl. 8.30 - 12.00 den 23 oktober digitalt samt den 4 och 5 november på Frimurarhotellet i Linköping

Måndag den 4 november startar vi kl. 13.00 och håller på fram till kl. 17.00. På tisdag den 5 november startar vi kl. 8:15 och avslutar kl. 12.00. Du måste delta på hela kursen för att bli godkänd rådgivare inom Greppa Näringen.

Anmäl dig senast den 15 oktober i formuläret nedan.

Program

Kursen ger dig en introduktion och presentation av Greppa Näringen. Erfarna rådgivare kommer att berätta hur det är att arbeta som rådgivare i Greppa Näringen. Vi kommer även att lyssna på olika inspel från LRF, Länsstyrelsen och lantbrukare. Målet är att du ska få en förståelse för jordbrukets påverkan på miljö och klimat samt diskutera hur vi kan jobba med förbättringar med hjälp av information och rådgivning.

Kostnad för mat och logi

Du har möjlighet att äta lunch på Frimurarhotellet i Linköping före och efter kursen till en kostnad av 168 kr per person och tillfälle. Vi arrangerar också en middag på kvällen den 4 november till en kostnad av 280 kr per person. Anmälan till lunch och middag görs i nedanstående formulär.

OBS! Övernattning i Linköping bokar du själv.

Har du frågor

Kontakta Lis Eriksson på lis.eriksson@jordbruksverket.se eller Gunilla Frostgård på gunilla.frostgard@jordbruksverket.se om du har frågor om kursen eller anmälan.